Creatorii GTA 5 au suparat un oras intreg din Scotia

Creatorii GTA 5 au suparat un oras intreg din Scotia

Deoarece nimeni nu vrea sa fie asociat cu brandul un intreg orasel din Scotia a innebunit cand si-a vazut numele pe un cartier din popularul joc.

Grand Theft Auto V lansareHawick gta 5

Hawick este un nume care s-ar putea sa nu va spuna nimic, nici acum si nici peste cinci ani. Cu toate acestea, daca va numarati printre locuitorii micului orasel cu acelasi nume, dupa lansarea jocului GTA 5 mai mult ca sigur aveti o problema majora cu creatia celor de la . Motivul?

Un cartier din jocul GTA 5, plin de drogati si hipioti, are exact acelasi nume.

La aflarea vestii, un consilier local cu numele de David Peterson a fost ,,absolut dezgustat” de aceasta informatie care ar putea sa ruineze reputatia orasului in fata intregului mapamond. Peterson intreba retoric intr-un interviu pentur BBC: ,,De ce s-au legat de Hawick? E un oras dragut. E vorba de perceptie, de modul in care oamenii vor percepe orasul. Ar putea sa-l vada acum intr-o lumina negativa si Hawick este un loc grozav. Foarte multi locuitori sunt foarte, foarte mandri de Hawick.”

In definitiv, se pare ca alegerea numelui chiar nu a fost intamplatoare, cum s-ar astepta cineva cand vine vorba de nume si locuri dintr-un joc. Cu toate ca actiunea jocului se petrece intr-o clona de Los Angeles din Statele Unite, cele mai multe jocuri din seria GTA au fost dezvoltate in Scotia, motiv pentur care nu este nici pe departe exclus ca cineva din respectivul oras sa aduca de fapt un ,,omagiu” Hawick.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: