Noua reclama Microsoft: Surface 2 si Surface Pro 2, la fel [+VIDEO]

In urma cu cateva zile, oficialii Microsoft anuntau cu entuziasm doua noi , Surface 2 si Surface Pro 2.

Microsoft Surface 2 reclama

Continuand o traditie inceputa in urma cu un an, gigantul din Redmond  a lansat zilele trecute doua tablete noi cu care se mandreste, si . Desi le-am descris in cateva randuri in noaptea lansarii, este interesant sa vezi ce aspecte ale acestor produse de varf a decis Microsoft sa infatiseze in prima reclama oficiala.

Inainte de toate, o diferenta semnificativa fata de reclamele de acum un an consta in insistarea pe functionalitatea produselor, mai degraba decat pe culorilor accesoriilor Touch Cover si Type Cover. Ca urmare, vedem noile tablete folosite in diverse contexte, cu un accent clar pe productivitate in clasa, in avion, la o sedinta foto.

Un lucru important insa nu se intampla in noua reclama. Diferentierea intre cele doua produse complet diferite nu mai are loc. In definitiv, Surface 2 vine cu Windows RT, care permite instalarea doar de aplicatii ARM din Windows Store, in timp ce doar Surface Pro 2, varianta mult mai scumpa, vine cu Windows 8 si permite instalarea de aplicatii obisnuite X86. Nu stim daca este vorba de Surface 2 sau Surface Pro 2 in nici un moment. Singura exceptie are loc atunci cand un individ foloseste un stylus care, desi probabil nu foarte multi dintre privitori stiu, vine in pachet doar cu Surface Pro 2. Chiar si ultimele secunde din clip, cand apar cuvintele „Surface – One device for everything in your life”, este evident ca Microsoft vrea sa scape de stigma Windows RT.

Alexandru Puiu
12:00 29.09.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video