Au aparut primele clipuri de promovare Surface 2 si Surface Pro 2 [VIDEO]

Au aparut primele clipuri de promovare Surface 2 si Surface Pro 2 [VIDEO]

Pentru ca specificatiile nu sunt suficiente, au aparut deja doua clipuri de prezentare pentru si , noile tablete Microsoft.Microsoft Surface 2 Surface Pro 2 Windows 8.1 RT

La mai putin de 24 de ore de cand cei de la Microsoft au incercat sa ne atraga cu noile tablete ale companiei americane, echipa de marketing a publicat pe YouTube doua clipuri de prezentare pentru cele 2 si Surface Pro 2.

Cum se intampla de obicei cu astfel de materiale de promovare, fac o treaba destul de buna in a scoate in evidenta partile bune si elementele de performanta care definesc noile produse iesite din Redmond. In plus, daca sunteti interesati de acest aspect, tot aceste materiale va ofera o viziune destul de completa vizavi de scenariile de utilizare pe care le-au avut in minte creatorii tabletelor. Daca marketingul este subiectul vostru de interes, este o comparatie interesanta sa vedeti, una dupa alta, o reclama la noul Surface si una la ultimul iPad.

Daca aceste clipuri nu va ofera o imagine reprezentativa vizavi de Surface 2 si Surface Pro 2, avem deja doua materiale pe site care ar trebui sa raspunde la toate intrebarile si sa va ajute sa va lamuriti daca acestea vor fi gadgeturile pentru care veti strange bani in urmatoarea perioada.

Citește și: