Muncitorii de la Pegatron confirma inceperea productiei la iPhone Lite [VIDEO]

Muncitorii de la Pegatron confirma inceperea productiei la iPhone Lite [VIDEO]

Intr-un nou raport al China Labor Watch, pe langa , aflam noi detalii despre iPhone Lite.

apple china pegratron iphone 5c lite

Indiferent cat se vor bate cu pumnii in piept cei de la Apple ca supravegheaza atent companiile cu care interactioneaza din China, mai ales pe cele care se ocupa de productie, la fiecare cateva luni apar rapoarte referitoare la conditii inumane de lucru. Cel mai nou raport al , o organizatie non-profit cu sediul la New York, acuza Pegatron, unul din furnizorii Apple, de abuz asupra angajatilor.

Odata cu raportarea abuzului, au iesit la iveala si informatii despre asteptatul iPhone ieftin. Intr-o sectiune a documentului intitulata ,,O zi la Pegratron”, un angajat insira cateva activitati pe care le-a desfasurat in uzina pe data de 9 iulie. ,,A trebuit sa lipeasca o folie protectoare pe spatele de plastic al iPhone-ului pentru a preveni zgarieturile care ar putea sa apara pe linia de productie.” Avand in vedere ca doar ieri anuntam ca printre specificatiile iPhone Lite se numara un spate de plastic, aceste informatii nu fac decat se reconfirme ca noul smartphone al gigantului din Cupertino a intrat in productie. Acelasi angajat s-a grabit sa afirme ca in opinia lui noul terminal va ajunge pe piata in curand. In definirea relatiei dintre Pegraton si Apple, cei de la CLW au spus ca, pe langa iPhone 4, iPhone 4S si iPhone 5, Pegratron este reponsabil de producerea unui ,,iPhone de plastic cu un pret mic”.

E adevarat, nu am aflat informatii noi referitoare la iPhone-ul de plastic, insa reconfirmarea datelor pe care le aveam deja este un aspect la fel de important. Daca nu ati apucat sa vedeti in detaliu carcasa in care ar trebui construit noul iPhone, in clipul de mai jos vedeti comparatii dintre carcasa de plastic, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 3GS si iPod Touch de generatia a cincea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: