29 iul. 2013 | 09:41

iPhone ieftin cu doua posibile nume: iPhone Lite si iPhone 5C

ACTUALITATE
iPhone ieftin cu doua posibile nume: iPhone Lite si iPhone 5C

Desi imi pastrez reticenta ca un ar putea fi lansat de Apple in  perioada imediat urmatoare, zvonurile recente par sa ma contrazica.

iphone 5C

Peste weekendul care tocmai s-a incheiat, noi informatii si imagini au ajuns pe internet din surse mai mult sau mai putin indoielnice. In primul rand, avem niste cutii marcate ostentativ , intr-un mod similar cu cutiile de iPhone 4S si 3GS in urma cu cativa ani. Cum S-ul era pus pana de curand intr-un cadran, acum este randul literei C sa beneficieze de un tratament similar.  Desi nu cred ca C vine de la Cheap (ieftin), sunt curios de la ce atribut ar putea fi infatisat ca o prescurtare.

In cel de al doilea cadru imortalizat in ultimele doua zile, un iPhone ieftin, adresat segmentului de buget, este infatisat intr-o carcasa de policarbonat cu un nou nume pe care nu-l putem verifica, iPhone Lite. Chiar daca am mai avut carcase similare plasticoase ajunse pe internet, aceasta este prima in care pe spatele alb sunt afisate literele FCC, care certifica faptul ca un produs in starea actuala a ajuns in mainile autoritatii americane de certificare a dispozitivelor electronice. Avand in vedere ca doar cu foarte putin timp inainte de lansare un terminal trece prin aceasta procedura, insemnarea cu aceste litere s-ar putea sa insemne si ca ne apropiem de momentul in care urmatorul iPhone va fi anuntat.

Trecand peste faptul ca imaginile alaturate ar putea in acelasi timp sa infatiseze niste chinezarii care nu au nici o legatura cu produse Apple, un singur lucru merita totusi retinut. Mai multe surse au confirmat data de 6 septembrie ca fiind momentul anuntarii urmatorului sau urmatoarelor iPhone-uri. Ca urmare, mai avem vreo doua luni pana vom afla cine a avut dreptate.

iphone lite

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele