04 mart. 2013 | 13:10

Metro: Last Light primeste o noua data de lansare

ACTUALITATE
Metro: Last Light primeste o noua data de lansare

Dupa colapsul THQ, nu se stia mai nimic despre soarta jocurilor care au fost vandute catre alte companii, printre care se afla si Metro: Last Light.  Deep Silver, compania care a cumparat drepturile pentru jocul celor de la 4A, a anuntat o noua data de lansare pentru acesta.

Metro Last Light

Metro: Last Light a fost mutat din luna martie a acestui an, perioada stabilita initial de THQ, in luna mai. Versiunea europeana va ajunge pe 17 martie in magazine, in timp ce americanii vor putea cumpara noul shooter incepand de pe 14 martie. Din fericire insa, suntem asigurati ca timpul in plus va adauga inca un strat de finisare asupra jocului. Studiourile independente europene sunt cunoscute pentru lansarea de jocuri in stadii mai putin perfecte, iar aceasta veste ar trebui sa ii bucure pe toti cei care planuiesc sa cumpere noul joc Metro.

Planul a fost ca jocul sa ajunga in mainile fanilor cu o intarziere cat mai mica, iar timpul in plus sa fie folosit pentru imbunatatirea calitatii jocului. Avand in vedere ca jocul precedent din serie a fost foarte apreciat de critici si de fani, cu siguranta toata lumea se asteapta la un titlu cel putin la fel de bun, insa problemele financiare ale celor de la THQ au afectat cu siguranta dezvoltarea jocului.