Logitech PowerShell, un nou controller de gaming pentru iDevice-uri [+VIDEO]

Logitech PowerShell, un nou controller de gaming pentru iDevice-uri [+VIDEO]

După ce a ajuns pe internet prin câteva imagini în urmă cu câteva săptămâni, noul pentru iDevice-uri este anunţat oficial.

logitech-powershell ios 7 controller gaming

După ce Apple a anunţat că odată cu iOS 7 a fost introdus suportul pentru controllere de gaming asociate iDevice-urilor, s-a dat drumul la un nou val de accesorii. Deşi existau deja foarte multe companii al căror domeniu de activitate gravita exclusiv în jurul perifericelor de produse Apple, controllere-ele de gaming erau aproape exclusiv dedicate dispozitivelor cu Android.

Ieri am detaliat anunţul oficial din jurul Moga Acer Power, un gadget care arata foarte bine şi care avea câteva trăsături în comun cu soluţia similară a celor de la . Ca şi Ace Power, noul PowerShell funcţionează ca o carcasă în interiorul căreia vă puteti strecura iDevice-ul din dotare cu condiţia ca acesta să fie compatibil Lightning. Practic, sunteţi limitaţi doar la iPhone 5, iPhone 5S şi iPod Touch generaţia a cincea. Pentru că locaşul în care amplasaţi telefonul are dimensiuni fixe şi iPhone-ul 5C este un pic mai mare, din păcate acesta din urmă nu este compatibil PowerShell.

Ca design şi funcţionaltiate, Logitech PowerShell are o textură cauciucată pentru o utilizare extinsă în condiţii de confort. Incorporează un acumulator de 1500 mAh pe care îl puteţi folosi pentru a vă încărca telefonul. Construcţia accesoriului este de aşa natură, încât nu vă blochează accesul la butoanele de volum, power/sleep sau home. Pentru interacţiunea cu jocurile preferate, puteti folosi un pad direcţional, două triggere şi patru butoane funcţionale.

Noul gadget al celor de la Logitech e disponibil pentru precomandă la un preţ de 99 dolari.