28 oct. 2013 | 13:34

Logitech anunta noile accesorii iPad Air

ACTUALITATE
Logitech anunta noile accesorii iPad Air

Lansarea unui nou iDevice, mai ales cand este vorba de reinventatul iPad Air, este o ocazie pentru cei de la de a lansa noi accesorii.

Logitech FolioProtectiveCase_Exterior pentru iPad Air

Mai sunt cateva zile pana la 1 noiembrie, momentul in care va incepe comercializarea noului iPad in tara noastra si pe intreg mapamondul. Aceasta este o ocazie pentru toti de a lansa noi accesorii care sa complementeze designul ales de Apple pentru a cincea generatie de iPad.

Vorbim acum de patru produse Logitech cu nume cat se poate de sugestive: Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio Protective Case. Toate sunt foarte subtiri, foarte usoare, protejeaza iPad-ul la socuri si sunt si includ si un anumit nivel de protectie la apa.

Toate cele patru accesorii iPad Air au taste mari si aerisite, care reusesc sa ofere o experienta de tastare eficienta si relaxanta. Comunica cu iPad-ul prin Bluetooth  si ofera o autonomie de cateva luni. In plus, cele din seria Folio pot fi folosite si ca suport pentru a facilita o experienta gen notebook, perfecta pentru vizionare a unui film sau pentru sesiuni extinse de tehnoredactare. ,,Am fost foarte atenti la designul noilor produse. Trebuia ca acestea sa fie complementare esteticii noului iPad Air, mai subtire si mai usor.” Astfel a descris procesul de creatie, Mike Culver vicepresedinte responsabil de divizia Mobility din cadrul Logitech.

Logitech UltrathinKBCover_Keyboard pentru iPad Air

Logitech FabricSkin Keyboard Folio are 255,5 x 185 x 18,5 milimetri si doar 425 de  grame. Este realizata dintr-un material aparent textil care imbraca ambele fete ale iPad-ului si il protejeaza cand vine vorba de stropi de apa. Este disponibila intr-o varietate de culori pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea personalizari tabletei Apple in conformitate cu preferintele cromatice ale fiecaruia.  Pentru ca nu puteau lipsi un sistem inteligent de prindere a tabletei de periferic, in acest caz este forba de SecureLock. Acesta din urma integreaza o serie de magneti pentru a tine iPad-ul in siguranta si pentru a va permite sa pozitionati tableta la doua unghiuri diferite. Foloseste un port microUSB pentru incarcare, ofera o autonomie de pana la trei luni si va avea un pret de aproximativ 150 de euro.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover este o versiune reinventata a unui . Cei de la Logitech au afirmat ca este cea mai bine vanduta tastatura de iPad. Aceasta va protejeaza ecranul printr-un invelis de aluminiu si in acelasi timp ofera o experienta de redactare similara cu a unui notebook. Pe langa faptul ca integreaza si scurtaturi specifice iOS, pe tastele functionale, toata tastatura este creata pentru o utilizare rapida si confortabila. Promite aceeasi autonomie de 3 luni departe de un cablu microUSB si este un pic mai accesibila la 100 de euro.  Ca dimensiuni, la doar 330 de grame, are 240 x 169,5 x 7,3 milimetri.Logitech_FabricskinKBfolio_Keyboard

Logitech Ultrathin Keyboard Folio este cea de a treia husa cu tastatura integrata anuntata astazi. Tot la 100 de euro, acest model are 255,5 x 185,1 x 20,15 milimetri si doar 425 de grame. Trecand peste faptul ca ofera o experienta de tastare similara cu Ultrathin Keyboard Cover, avantajul acestui model este ca va protejeaza si spatele tabletei, nu doar ecranul. Este usoara si compacta. Prin sistemul SecureLock, tableta sta fixa in dock-ul magnetic permitandu-va in acelasi timp sa o indepartati cu usurinta in caz de nevoie. Ca scenarii de utilizare, aveti doua optiuni: fie sa va tineti tableta intr-o pozitie verticala pentru redactare, fie intr-o pozitie orizontala, cu tastatura ascunsa sub tableta, pentru navigare pe internet sau gaming.

Fara tastatura, Logitech Folio Protective Case este o husa fata/verso pentru iPad de doar 261 de grame si 255 x 196 x 14 milimetri. Este menita sa va protejeze tableta de socuri, zgarieturi si stropi de apa. In plus, poate fi folosita ca stand, fixandu-va iPad-ul la mai multe unghiuri, in functie de preferinta sau de scenariul de utilizare. Logitech Folio Protective Case va avea un pret de 50 de euro.

Logitech_UltrathinKBfolio_Keyboard

Trecand peste preferinta pentru produsele celor Logitech, este interesant cum au reusit elvetienii si de aceasta data sa complementeze dimensiunile extrem de compacte ale noului iPad cu tastaturi de calitate. Toate cele patru accesorii iPad Air vor putea fi achizitionate incepand cu luna noiembrie.

Logitech pentru iPad Air_

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele