Logitech ne pregateste o unealta serioasa pentru gaming pe iPhone

Logitech ne pregateste o unealta serioasa pentru gaming pe iPhone

Fara a fi confirmat oficial, in imaginea de mai jos vedem pentru prima oara un gamepad gandit special pentru gaming pe iPhone.

Logitech iPhone Gamepad iOS accesorii

Se zvonea de foarte mult timp ca Logitech vrea sa intre in domeniul perifericelor de gaming pentru iDevice-uri. Cei de la @evleaks sunt primii care au postat online o imagine cu un hibrid dintre o carcasa si un gamepad, din de instrumente de joaca.

Trecand peste faptul ca pare foarte solid si integreaza pe margini o textura speciala pentru o aderenta sporita, acesta pare sa se potriveasca doar cu gaming pe iPhone-urile 5 si 5S. Va intrebati de ce ar fi asteptat o companie renumita pentru periferice de calitate sa intre in aceasta hora? Raspunsul se afla in noul iOS 7.

Pe langa un amalgam de functii mai mult sau mai putin utile introduse in noul sistem de operare, Apple suporta pentru prima oara intr-un mod oficial gamepad-urile, atat pe partea creatorilor de accesorii, cat si pe partea dezvoltatorilor de jocuri pentru iDevice-uri. Ca urmare, desi s-ar putea sa mai dureze putin pana cand jocurile voastre favorite vor fi compatibile cu noul val de accesorii, merita sa aveti in vedere cateva elemente care s-ar putea sa justifice achizitia unui dispozitiv precum cel de mai sus.

In cazul fericit in care va deveni realitate, un astfel de aparat pentru gaming pe iPhone ofera un timp de raspuns mult mai mic la comenzi, o precizie sporita atunci cand este cazul plus un nou mod de a interactiona cu personajele voastre virtuale favorite. Cine stie, poate urmatorul joc care va atinge popularitatea Angry Birds va ajunge acolo datorita experientei de gaming inedite pe care o ofera celor care s-au aruncat la o astfel de achizitie.