20 nov. 2013 | 14:00

Moga Ace Power este primul controller de gaming oficial pentru iDevice-uri

ACTUALITATE
Moga Ace Power este primul controller de gaming oficial pentru iDevice-uri

Deşi a fost vehiculat pentru o lungă perioadă de timp, abia acum a fost anunţat oficial şi urmează să ajungă în magazine.

Moga ace power ios 7 game controller

Este primul controller de gaming oficial pentru iDevice-uri şi primul dispozitiv care profită de API-urile introduse de Apple în iOS 7 dedicate acestei clase noi de produse. În teorie, gadgetul din imagine a ajuns pe internet de câteva luni, în practică, abia acum a avut parte de un anunţ oficial şi un clip de prezentare care ar trebui să vă răspundă la toate întrebările pe care le puteţi avea vizavi de funcţionalitatea sa.

În primul rând, aparatul, ce funcţionează printre altele ca o carcasă pentru iDevice-ul din dotare, este compatibil cu iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5S şi a cincea generaţie de iPod Touch. Acest detaliu se datorează în parte portului Lightning care funcţionează ca o interfaţă între controller şi gadgetul creat de Apple. În plus, tot prin respectiva mufă vă puteţi încărca telefonul, deoarece Acer Power include şi un acumulator de 1800 mAh.

Legat de partea de controlling efectiv, veţi putea folosi în multe dintre jocurile preferate două stick-uri analog, un Pad direcţional, două triggere şi patru butoane de acţiune. Undeva pe margine este ascunsă şi o mufă de căşti, având în vedere că designul folosit de accesoriu acoperă mufa implicită de pe marginea telefonului.

Începând de astăzi, ar trebui să ajungă în magazine, în SUA va avea un pret de 99 dolari. Nu se ştie încă dacă-l vom putea achiziţiona şi din inventarul unor magazine online autohtone. Ca un mic detaliu, încercaţi să nu ignoraţi faptul că jocurile voastre preferate de iOS trebuie optimizate pentru a lucra în tandem cu Moga Acer Power. Momentan, aproape toate răspund doar la atingeri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele