iPad Air, un alt produs Apple de generatie noua care nu suporta reparatii

, 01 Noi, 16:17

iPad Air este un alt produs Apple din noua generatie a carui reparatie este aproape imposibila. 

iPad Air

Era si normal sa ajungem aici, avand in vedere cat de mult s-a miniaturizat tehnologia in ultimii ani. Service-urile de IT se vor ocupa pe viitor probabil doar de preluarea unui numar mare de produse si livrarea acestora catre producator. Acum putina vreme, discutam de noul Apple MacBook Retina, care si el se afla in aceeasi situatie ca iPad Air, adica aproape imposibil de reparat.

iFixit a pus mana rapid pe un iPad Air si au facut ce stiau ei mai bine, l-au demontat. Procesul a fost insa cel mai anevoios de pana acum explica acestia. In timp ce LCD-ul este relativ usor de demontat, panoul frontal este lipit de restul dispozitivului, iar bateria este extrem de greu de demontat din cauza conatitatii mari de adeziv folosite. Asadar, in cazul in care nu sunteti suficienti de antrenati in a folosi o surubelnita si nu dispuneti de timp si rabdare suficienta, procedura s-ar putea solda cu defectarea produsului.

In concluzie, probabil singurul element care ar putea fi schimbat la iPad Air ar fi display-ul, iar acela insa cu riscurile de rigoare. Probabil ca in cativa ani tot ce vom mai gasi sub carcasa unei tablete vor fi o singura pastila de siliciu si o baterie cu o suprafata de 98% din cea a dispozitivului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail