Fiecare PS4 va veni preinstalat cu The PlayRoom [VIDEO]

The PlayRoom, un tech demo cu elemente de realitate augmentativa, va veni preinstalat pe fiecare si va lua ochii celor care cochetau cu Xbox One.Sony PS4 The Playroom utilitar gratuit lansare

Dupa ce ca un XBOX One va avea un decat un PS4, daca nu chiar 100 de euro, acum aflam ca cei de la Sony ne mai pregatesc cateva surprize. Pentru a mai integra ceva valoare adaugata consolei de generatie noua, gigantul japonez va preinstala pe fiecare PlayStation o aplicatie intitulata The PlayRoom.

Aplicatia va fi perfecta atat pentru adulti, cat si pentru copii si va va impresiona enorm printr-o serie de joculete construite in jurul elementelor de realitate augmentativa. Practic, plecand de la PlayStation Camera, care va va identifica in mediul ambiant si de la controllerul DualShock 4 pe care il veti tine in mana, va veti vedea pe ecranul televizorului inconjurat de tot felul de elemente virtuale. Incepand de la roboti care vor incerca sa va dea foc si mergand pana la sute de creaturi virtuale similare cu niste catelusi pe care le puteti parca scoate la infinit de pe ecran printr-un swipe pe controller. Se pune un accent foarte mare si pe elementele cross-platform. Veti putea de exemplu sa desenati un robotel pe ecranul smartphone-ului si in cateva secunde sa-l vedeti misunand pe langa voi in camera.

Cu alte cuvinte, The PlayRoom este o sursa de divertisment gratuita care va reusi sa va ocupe timpul atunci cand va plictisiti sau cand vreti sa aratati cuiva cat de destept este noul vostru PS4.

Alexandru Puiu
14:10 04.07.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video