Company of Heroes 2 vine la vara

Company of Heroes 2 vine la vara

Acum ca birocratia pentru achizitiile de licente THQ a inceput sa se termine, noii detinatori ai drepturilor incep sa anunte date de lansare. Metro: Last Light a fost deja confirmat pentru o lansare in mai, iar SEGA a anuntat ca noul Company of Heroes 2 de la Relic Entertainment va veni in luna iunie.

Company of Heroes 2

Jocul trebuia sa fie lansat la inceputul acestui an, insa problemele celor de la THQ au dus la o intarziere de cateva luni. Echipa Relic pare sa fie foarte multumita de noile gazde de la SEGA, care au o experienta vasta in lansarea de jocuri de strategie pentru PC. Acestia colaboreaza cu The Creative Assembly, care realizeaza jocurile Total War, deci cu siguranta stiu cum sa aduca pe piata un nou joc de acest gen.

Pentru a calma spiritele care probabil s-au incins dupa ce fanii au aflat de intarziere, Jonathan Dowdeswell, executive producer pentru Company of Heroes 2, a anuntat ca va exista o sesiune de beta. Aceasta va fi bazata exclusiv pe modul multiplayer al jocului si va oferi sansa fanilor sa incerce jocul inainte de lansare. Mai multe detalii despre disponibilitatea acestei versiuni a jocului nu au fost oferite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: