BlackBerry Z10 prezentat inainte de lansare

BlackBerry Z10 prezentat inainte de lansare

BlackBerry Z10 un smartphone care nici macar nu a fost lansat oficial este vedeta unui nou videoclip postat pe internet.

Dupa cum notam cu ceva timp in urma, RIM se pregateste de marea lansare a noilor dispozitive BlackBerry 10 pe 30 ianuarie. Se pare ca atat ziaristii cat si fanii nu mai au rabdare pana dupa evenimentul oficial, mai ales ca noul ecosistem RIM se lasa asteptat de ceva vreme. Asa s-ar putea explica aparitia online a unui numar impresionant de zvonuri, fotografii si chiar filmulete de prezentare pentru noile smartphone-uri BlackBerry 10.

BlackBerry 10

Clipul de fata este realizat de colegii de le Telekom-Presse care reusesc sa faca o prezentare destul de completa, peste 7 minute, a ceea ce ar trebui sa fie viitorul sistem de operare si noul smartphone BlackBerry Z10. Nu pot sa imi dau seama in ce masura un astfel de telefon are potentialul unei revelatii pe pieta de telefonie, revelatie de care RIM are mare nevoie pentru o revenire de proportii.

Totusi asteptam sa vedem in ce masura zvonurile si telefoanele „scapate” pe internet vor fi confirmate, sau nu, cu ocazia evenimentului oficial de la sfarsitul acestei luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: