Bing Translator pentru Windows 8 este disponibil acum

Bing Translator pentru Windows 8 este disponibil acum

Cu aplicatii exclusive precum Bing Translator  reuseste sa castige teren si sa impresioneze utilizatorii.

bing translator windows app

Secretul sta in cateva aplicatii impresionante pe care, atunci cand un utilizator le vede, este acaparat de o platforma relativ noua. In acest univers intra produsul celor de la

Bing Translator este o noua aplicatie gratuita pe care o puteti descarca oricand din Windows Store. Creata de la zero pentru tabletele si sistemele portabile cu sistemul de operare al celor de la Microsoft, aplicatia ofera utilizatorilor acelasi confort de care ai beneficia cand vezi un joc sau un program dezvoltat de la zero pentru iPad. Instantaneu, aplicatia este capabila sa traduca linii de text intre 40 de limbi. Nici macar nu are legatura neaparat cu fraze sau articole. Partea spectaculoasa a aplicatiei tine de un modul similar cu OCR ce functioneaza prin intermediul camerei video din tableta sau notebook. Astfel, este suficient sa puneti o foaie intr-o limba straina in fata unui ecran si automat veti intelege mult mai bine un meniu la un restaurant sau un manual intr-o limba straina la un gadget. Cum e normal, aplicatia functioneaza si in format text, puteti sa introduceti o fraza sau cateva cuvinte si veti primi ca raspuns versiunea in limba dorita. Printr-un charm disponibil in sectiunea Share din meniul contextual integrat in Windows 8 veti observa ca puteti traduce text instantaneu din orice aplicatie, indiferent de dezvoltatorul ei.

Daca exista un element care ar fi putut sa saboteze titlul de aplicatie perfecta acordat acestui program, acela ar fi fost suportul pentru functionare offline. Din fericire, cei de la Microsoft s-au gandit si la aceasta problema, motiv pentru care puteti descarca dictionare intregi pentru a traduce chiar si atunci cand sunteti in roaming sau cand ati ramas fara internet. Un clip care detaliaza functionalitatea noului Bing Translator poate fi vizionat mai jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: