Archos are mari sanse sa se apuce de smartphone-uri

Archos are mari sanse sa se apuce de smartphone-uri

O companie franceza renumita pentru tabletele sale mainstream, Archos ar putea in viitorul apropiat sa-si incerce norocul si cu smartphone-uri.

archos lansare smartphone carbon Titanium

Pierre Lecourt, un blogger francez citeaza surse apropiate de companie ce anunta trei smartphone-uri care ar trebui sa poata fi achizitionate in saptamanile sau lunile urmatoare.

Aparent, Archos cocheteaza cu trei dimensiuni de panouri, 3,5 inci, 4,8 inci si 5,2 inci. Cel mai mic dintre cele trei poarta numele de Carbon 35 si este un terminal low-end. Cu  o rezolutie de 480 x 320, un procesor single core, 512 MB RAM si aceeasi cantitate de spatiu de stocare, Carbon 35 ar putea fi achizitionat cu un pret de aproximativ 90 de euro.

Archos 48 Platinum este cel mai sprinten dintre cele trei si gazduieste un ecran de 4,8 inci cu o rezolutie de 1280 x 800. Procesorul folosit in acest terminal este un quad core tactat la 1,7 GHz de la Mediatek intitulat MT6589 pe arhitectura ARM Cortex-A7. Pretul acestui model ar trebui sa graviteze in jurul valorii de 250 euro.

Archos 52 Titanium, desi integreaza un panou generos de 5,2 inci, rezolutia folosita va fi de doar 800 x 480 pixeli. Procesorul folosit in acest dispozitiv va fi un banal dual core tactat la 1,2 GHz.

Este aproape imposibil de aproximat daca astfel de smartphone-uri vor fi sau nu un succes. Archos a avut cateva produse interesante in trecut, din pacate nu stiu daca au fost suficiente pentru a genera un numar impresionant de fani ai brandului. Pretul dispozitivelor ar trebui insa sa fie un plus pentru companie si sa genereze vanzari imediate.

Citește și: