80 Cobalt – Archos a facut public un nou dispozitiv low-end

, 01 Noi, 08:40


ICS archos 80 cobalt tablet

Pe sistemul, piata de tablete low-end nu se umple niciodata, Archos a mai lansat o noua tableta din repertoriul dispozitivelor de 8 inci al producatorului francez.

Archos 80 Cobalt este cea mai noua creatie iesita din laboratorul de R&D ale francezilor. Aceasta tableta de 8 inci va fi disponibila doar cu conectivitate WiFi si va integra un panou capacitiv cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli. Printre punctele forte ale acestui aparat se numara redarea de clipuri la rezolutie 1080p, aspect datorat procesorului dual core tactat la 1,6 GHz si memoriei RAM de 1 GB. Memoria interna este limitata la 8GB, din fericire suporta extinderea spatiului de stocare prin intermediul cardurilor microSD de pana la 64GB. Camera din spate are 2 megapixeli iar camera frontala, 0,3 megapixeli. Grosimea intregului ansamblu este de 12 mm, in timp ce greutate este de 470 grame.

Nu avem momentan o data de livrare pentru noua creatie Archos insa, zvonurile precizeaza cateva saptamani. Momentan presimt ca un astfel de produs se va face remarcat prin calitatea constructiei, cu toate ca pretul va fi unul simbolic.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail