Archos vrea sa ia cu asalt piata tabletelor, cu un Android low level

, 21 Mar, 12:25

Archos si-a facut publice proiectele de tablete ce vor fi lansate publicului larg in luna iunie a acestui an.

Incercand sa atace procentul foarte mare de utilizatori de tablete care au iPad [preview iPad 2], Archos vrea sa imbratiseze cea mai recenta versiune a popularului sistem de operare al Google, Android Honeycomb, in noile modele. Pe langa sistemul de operare, la capitolul noutati intra utilizarea unui procesor ARM Dual Core A9 ce lucreaza la o frecventa de 1,6 GHz. Va reamintesc, principalele tablete concurente, iPad 2 sau Xoom, sunt propulsate de procesoare dual core la 1GHz. Nu vor lipsi nici posibilitatile de conectare 3G cu o versiune imbunatatita a modemului integrat.

Elementul principal de noutate din viitoarele tablete va fi insa altul, modificarea sistemului de operare Android, la nivel low level, pentru a permite utilizarea de hard disk-uri. Momentan nu se mentioneaza despre ce tipuri de hard disk-uri este vorba (1,8 sau 2,5 inci), insa, tinand cont de limitarea de 250 GB de pe afis, cel mai probabil este vorba de tipul de hard disk-uri prezente si in modele de iPod Classic.


Sursa: Journaldugeek

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail