Marketplace-ul pentru Windows Mobile 6 se inchide

Marketplace-ul pentru Windows Mobile 6 se inchide

Avand in vedere ca avem pe piata terminale cu Windows Phone 7 inca din toamna lui 2010, era doar o chestiune de timp pana cand Microsoft anunta retragerea suportului pentru vechiul Windows Mobile 6.

Incepand cu data de 9 mai 2012, Marketplace-ul pentru versiunile 6.x de Windwos Mobile se va inchide permanent. Acest lucru inseamna ca cei care vor sa isi pastreze aplicatiile si jocurile cumparate de pe acesta vor trebui sa le descarce si sa nu le mai stearga, intrucat acestea nu vor mai fi disponibile pentru download dupa aceasta data. O astfel de miscare era inevitabila, avand in vedere ca inca din primavara anului trecut nu au mai fost acceptate noi aplicatii in vechiul magazin.

Singura metoda de a intra in posesia de software nou dupa inchiderea Marketplace va fi direct de la dezvoltatori sau prin intermediul altor magazine third-party. Din fericire Windows Mobile 6 nu a fost niciodata o platforma foarte populara in afara pietei de business si cu siguranta majoritatea vechilor utilizatori au trecut deja pe platforme mai moderne precum iOS, Android sau Windows Phone 7.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: