31 oct. 2012 | 10:30

Vrei Jelly Bean pe Nook Tablet? Se rezolva.

ACTUALITATE
Vrei Jelly Bean pe Nook Tablet? Se rezolva.

Prima tableta a celor de la Barnes&Noble nu a fost un succes din simplul motiv ca nu oferea acces la Android Market. Din fericire, acum exista o metoda simpla si eficienta pentru a remedia problema: sa rulati si o versiune de Android curata pe langa cea dezvoltata in-house de B&N.

n2A nook tablet dualboot android jelly bean

N2A sau Nook2Android este numele unui proiect inceput vara trecuta si care are ca scop lansarea unei versiuni de Android care sa poate fi instalata pe Nook Tablet cu scopul de a creea o tableta dual-boot. In acest caz, primul sistem de operare trebuia sa fie Gingerbrad, iar al doilea trebuia sa fie cel preinstalat de Barnes&Noble.

Dupa un an de dezvoltare, cardurile N2A realizate pe baza proiectului initial au aparut, insa folosesc o versiune de Android mult mai noua: Jelly Bean. Desi nu vorbim de o distributie oficiala de Android, aceasta versiune de Jelly Bean a fost optimizata de Cyanogenmod, aspect care ar trebui sa va mai sporeasca incrderea in acest proiect. Noul sistem de operare poate fi achizitionat atat pe un card de 8, 16, 32 sau 64 GB, cat si in varianta imagine inscriptibila, pentru a va oferi voua libertatea sa folositi un card microSD pe care il aveti deja. Cu preturi de la 30 la 90$ pentru versiunile cu card s-ar putea sa fie chiar mai rentabil sa optati pentru o asemenea varianta decat sa dati 20 dolari doar pe imaginea fisierului .

Intreaga activitate se desfasoara prin intermediul site-ului www.n2acards.com. De aici puteti cumpara atat carduri fizice cat si fisiere de tip imagine si tot aici puteti platii cu una din metodele preferate de voi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele