Barnes&Nobles: un Nook Tablet mai nou, mai redus, mai ieftin

Barnes&Nobles: un Nook Tablet mai nou, mai redus, mai ieftin

barnes_and_noble_nook_tablet

Desi este un produs reusit din foarte multe puncte de vedere, marea problema a dispozitivului Nook Tablet de la Barnes&Nobles a fost pretul cu 50$ mai mare decat cel al Kindle Fire, concurentul sau direct.

Incercand sa atace acelasi segment al utilizatorilor cu un buget redus care isi doresc o tableta cu Android, tactica celor de la B&N s-ar putea schimba in curand, cel putin asta se deduce dintr-un comunicat intern al companiei trimis catre Walmart.

Aparent, daca este sa ne luam dupa documentul scanat de mai jos, pe 22 februarie, adica peste 2 zile, ar trebui sa apara pe piata un nou Nook cu o memorie interna de 8 GB. La capitolul specificatii noua tableta are toate sansele sa fie identica cu actualul Nook Tablet de 249$, cu mentiune ca un spatiu mai mic de stocare se va reflecta intr-un pret mai mic de achizitie.

In SUA, noul produs va lua cu asalt rafturile din magazinele Walmart incepand de miercuri ora 12:01 AM. Daca e sa se confirme aceste informatii, de azi angajati ar trebui deja sa vada noile tablete in depozitele magazinelor.

Ce v-ati lua, Kindle sau Nook?

nook-walmart