Nook Tablet devine mai rigid cu aplicatiile terte dupa ultimul update

Nook Tablet devine mai rigid cu aplicatiile terte dupa ultimul update

nook-Tablet

Chiar daca Nook Tablet era imbratisat cu entuziasm datorita pretului mic si fiabilitatii in ceea ce priveste aplicatiile terte pe care le puteati instala de oriunde, cu aceste zile situatia s-a schimbat radical.

Noul firmware, pe numele de cod 1.4.1, previne instalarea oricarei aplicatii care nu este descarcat din magazinul virtual al companiei B&N. Urmarea? Orice posesor de Nook Tablet va fi obligat, in ceea ce priveste aplicatiile, sa le descarce doar din magazinul virtual Barnes&Noble. Acesta din urma, pe langa faptul ca gazduieste doar vreo 2000 de aplicatii, multe dintre ele sunt si la suprapret fata de Android Market.

Nici utilizatorii de Nook Color nu au fost ocoliti de aceasta restrictie, cu ultimul update de firmware. Astfel, orice tentativa de instalare a unei aplicatii neaprobate va declansa un mesaj de eroare ce va bloca instalarea si va afisa un mesaj: ,,Doar aplicatii din Nook Store pot fi instalate.”.

Cautati o parte buna? Daca v-ati grabit sa instalati ceva aplicatii pe cai neoficiale acestea nu vor fi afectate si vor rula in continuare. Intr-adevar, exista sansa unui firmware personalizat de baietii de la XDA, din pacate, cel putin momentan, sarbatoriile vor fi mai sumbre pentru utilizatorii de Nook.