Tabletele Nook sunt acum mai ieftine

Tabletele Nook sunt acum mai ieftine

Intr-o perioada in care Kindle Fire sau noul lansatul Nexus 7 fac furori printre doritorii de tablete, e bine de stiut ca si Barnes & Noble a actualizat preturile pentru produsele proprii din aceasta categorie.

Barnes and Noble Nook

Avand in vedere ca tabletele mainstream precum Nexus 7 de la Google graviteaza in jurul pretului de 200 dolari, deja era perceputa ca o decizie proastra patrarea unei tablete mult mai slabe ca performanta la un pret asemanator. Ca urmare, Barnes & Noble a scazut preturile la produsele sale care se adreseaza utilizatorilor de tablete.

Cu dimensiuni de 7 inci, toate tabletele bazate pe Android din gama Nook vor beneficia de reduceri intre 20 si 50 dolari. Astfel Nook Tablet de 16 GB va costa 200 dolari in loc de 250 dolari, iar Nook Tablet de 8 GB va avea un pret de 180 dolari in loc de 200 dolari. Nook Color, cea mai simpla tableta a producatorului va beneficia de asemenea de o scadere de la 170 la 150 dolari. Pentru a lua o decizie informata legata de o astfel de achizitie, un review la Nook Color s-ar putea sa va lamureasca multe intrebari.

Desi este greu de spus daca vom vedea si in tara noastra astfel de scaderi de preturi, nu ne opreste nimeni sa speram.