Uraganul Sandy este live pe internet

Uraganul Sandy este live pe internet

Un fenomen natural cu implicatii dezastruoase loveste in aceasta perioada coasta de est a Statelor Unite ale Americii. Acesta poarta numele de Sandy si este un uragan.

hurricane Sandy new york

Pentru ca traim in secolul in care totul este disponibil pe internet, un uragan nu ar avea de ce sa fie ocolit.

Zilele trecute anuntam ca Google isi amana pe o perioada nedeterminata un eveniment de lansare. Motivul dat de gigant pentru respectiva decizie era legat de uraganul Sandy. Aceea a fost prima victima a uraganului inainte sa atinga coasta de est. La aceasta ora, New York-ul este evacuat aproape integral, iar mijloacele de transport in comun au fost blocate.

Daca vreti sa urmari live evolutia uraganului, o puteti face in doua moduri. Atat prin intermediul Weather Channel care a dedicat un stream special acestui eveniment disponibil pe YouTube cat si prin intermediul NASA TV. Statia Spatiala Internationala trece peste zona afectata de uragan o data la 90 de minute.  Din acest motiv, intrerupe transmisia obisnuita si va mai oferi cateva imagini din spatiu precum cea de de mai sus pentru a vedea evolutia fenomenului.

Cu speranta ca nu vom vedea victime cauzate de Sandy, ramane sa vedem daca nu cumva si alegerile prezidentiale de la americani vor cadea victime in fata uraganului.

Citește și: