Google ne mai tine un pic in suspans

Google ne mai tine un pic in suspans

Va aduceti aminte evenimentul Google care ar trebui sa aiba loc maine si despre care am speculat in cateva randuri diferite? Din pacate nu va mai avea loc maine.

Intarziere Google 29 Octobre 2012 New York

Printr-o declaratie simpla facuta publica de PR-ul companiei, Google ne-a anuntat ca nu vom vedea un eventual smartphone Nexus creat de LG sau o eventuala tableta Nexus 10 creata de Samsung in cadrul unui eveniment de pe 29 octombrie.,,Anulam evenimentul nostru de luni dimineata din New York din cauza uraganului Sandy. Va vom anunta planurile noastre imediat cum vom afla mai multe”.

Mai precis, Google amana pe o perioada nedeterminata lansarea unui smartphone care a fost vazut functional in numeroase situatii si a unei tablete care ar trebui sa fie un concurent serios pentru iPad-ul celor de la Apple in segmentul de tablete de 10 inci. Din pacate motivul pentru care evenimentul este anulat este foarte serios. Uraganaul Sandy face ravagii pe coastra de est a Statelor Unite.

In cazul in care o amanare la un eveniment Google nu vi se pare o surpriza majora inseamna ca va mai aduceti aminte de situatia de acum un an. La momentul respectiv lansarea smartphone-ului Galaxy Nexus a fost amanata din respect pentru decesul lui Steve Jobs.