Noul iPad la microscop

Noul iPad la microscop

ecrane apple

Pentru ca magia noului iPad vine din ecranul de inalta rezolutie, un utilizator entuziast l-a pus sub microscop sa vada aranjangemntul pixelilor RGB.

Este vorba de designerul de interfete Lukas Mathias, care s-a angajat nu doar sa puna noul ecran sub un microscop pe USB, dar sa si repete procedura, cu acelasi nivel de zoom pe alte cateva dispozitive extrem de populare pentru a vedea diferenta.

Daca imaginile agregate de noi pentru iPod Touch, iPad 2, The New iPad, iPhone 4S, Playstation Vita, Google Nexus One, Kindle Fire si BlackBerry PlayBook nu vi se pare destul de interesante, puteti accesa blogul lui Mathis pentru o colectie si mai mare de panouri sub microscop.

Pe langa faptul ca a reusit sa atraga atentia asupra calitatii panoului din nou iPad, designerul a facut si o demonstratie a tehnologiilor folosite de diversii producatori de echipamente portabile. Printre altele, efortul care a dus la imginile alaturate poate fi o dovada suplimentara a faptului ca vorbim de mult mai multe tipuri de panouri nu doar LCD, OLED sau AMOLED.

ecrane VITA Playbook Fire Nexus One