Noul iPad 3… bucatica cu bucatica

, 16 Mar, 08:52

Nici nu s-a lansat bine noul iPad si baietii de la iFixit.com deja au facut sacrificiul suprem de a baga spaclul intr-unul de dragul imaginilor si, desigur, al continutului.

In ceea ce priveste interiorul celei mai noi tablete de la Apple, sau gasit cateva elemente previzibile, dar si cateva surprize. Demontarea noului iPad, care a avut loc pe o tableta cu 4G achizitionata din Melbourne – Australia, a relevat ca, pe langa un SoC A5X, cu care s-au laudat cei de la Apple, tableta are un panou de aceeasi dimensiune ca vechile modele: 9,7 inci.

Partea cea mai interesanta vine chiar din panou, la o privire mai atenta fiind evident ca producatorul acestei minunatii poarta numele de Samsung, stire confirmata deja din cateva colturi ale planetei. Pe partea de grafica, SoC-ul A5X integreaza previzibilul cip grafic PowerVR SGX MP4+. Din cate seobserva la o privire de ansamblu se pare ca nici aranjarea componentelor din interior nu s-a schimbat cu nimic fata de modelul anterior.

iFixit a terminat de desfacut noul iPad

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail