Noile niveluri Xbox Live Ambassador aduc recompense

Noile niveluri Xbox Live Ambassador aduc recompense
Cătălin Nițu
Cătălin Nițu
15:10 29.11.2012

Programul Xbox Live Community Ambassador exista de ceva vreme si oferea zece niveluri prin care cei care ajutau alti utilizatori pe forumuri sau pe chat puteau sa le atinga. Cei care au atins nivelul maxim vor avea motive noi de bucurie, intrucat pragul superior a fost ridicat.

Xbox Live Community Ambassador

Microsoft a adaugat cinci noi niveluri pe care „ambasadorii” pot sa le atinga, iar acestea vin cu premii noi, mai mult sau mai putin substantiale. Nivelul 11 va oferi celor inscrisi in acest program un tricou pentru avatarul de pe Xbox Live, in timp ce nivelul 12 va veni cu o sapca si zece bilete pentru tombole dedicate participantilor in cadrul Xbox Live Community Ambassador. La nivelul 13 vor primi gratuit jocul ilomilo, iar la nivelul 14 o luna de Xbox Live Gold gratuita si alte zece bilete pentru tombola. Ultimul nivel, al cincisprezecelea, va aduce ambasadorilor 800 de MS Points pe care le pot cheltui pe orice fel de continut de pe Xbox Live Marketplace, alaturi de un costum de astronaut pentru avatar.

Nu este prima data cand Microsoft incearca sa recompenseze utilizatorii de Xbox 360 cu premii reale, programul Xbox Live Rewards si promotia Halo 4 precedant aceasta initiativa din cadrul Xbox Ambassador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: