Xbox Live primeste Karaoke Channel

, 20 Noi, 15:45

Inainte de finalul lui 2012, Karaoke Channel, cea mai mare sursa de melodii licentiate pentru karaoke, va lansa pe Xbox 360 o aplicatie dedicata acestui fenomen social. In loc sa puna un pret pe fiecare melodie insa, compania a decis sa „inchirieze” intreaga librarie pe o perioada de timp limitata.

In timp ce nu au fost oferite inca preturi, stim ca vor exista optiuni de inchiriere pentru 2, 6 sau 24 de ore. In acest timp veti putea avea acces la peste 8000 de melodii, pe langa cele cateva oferite gratuit oricui descarca aplicatia pentru a testa tehnologia. „Jucatorii” vor avea optiunea de a opri vocea originala, sau de a o pastra pe tot parcursul cantecului, iar integrarea cu Xbox SmartGlass, va oferi posibilitate de a realiza playlist-uri de melodii fara a fi nevoie de a opri jocul sau de a interactiona direct cu Xbox 360.

Interesant este faptul ca nu vor fi vandute microfoane noi pentru Karaoke Channel, intrucat aplicatia va sti sa foloseasca atat microfoanele existente pe USB precum cele destinate jocului Lips, cat si Kinect-ul sau headset-ul oficial Microsoft.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail