Halo 4 te plateste sa te joci

Halo 4 te plateste sa te joci

Microsoft incearca intotdeauna sa creeze noi oferte in programul Xbox Live Rewards, prin care sa atraga utilizatorii catre serviciile si produsele proprii. Ei bine, cea mai noua oferta rasplateste jucatorii de Xbox Live cu MS Points, in functie de numarul de ore pe care le investesc in Halo 4.

Aceasta initiativa este valabila doar pana la sfarsitul lunii si este disponibila pentru toti cei care sunt inscrisi in Xbox Live Rewards. Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga este sa jucati modul multiplayer al lui Halo 4 pentru 35 de ore sau mai mult. 35 de ore va vor aduce 100 MS Points, in timp ce 70 de ore valoreaza 300 MS Points. Cei care duc totul la extrem si respira toata ziua Halo 4, investind 140 de ore de gameplay in modul multiplayer al jocului pana pe 30 noiembrie, vor primi la sfarsitul lunii 600 MS Points. Rasplata nu este atat de mare, insa cu siguranta ii va avantaja pe cei care oricum petreceau tot acest timp in fata televizorului jucandu-se Halo.

O a doua oferta Microsoft legata de Halo 4 pentru cei inscrisi in Xbox Live Rewards este legata de continutul cumparat. Cei care cheltuiesc 1500 de puncte pe DLC primind 100 de puncte inapoi, iar cei care cheltuiesc dublu, primesc inca 200 de puncte. Va atrag astfel de oferte?

Citește și: