Mercedes Benz DICE – concepte Minority Report pe masina viitorului

, 16 Ian, 11:00

mb-dice-628-opt

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de deasupra, pe langa semnul celor de la Mercedes Benz, este evident ca bordul masinii viitorului nu va mai avea nici un fel de butoane.

Interfata DICE – Dynamic & Intuitive Control Experience face o treaba foarte buna din a transpune gesturi in comenzi, chiar si in acest stadiu incipient. Asta, bineinteles, lasand la o parte faptul ca o astfel de interfata va fi transpusa in realitate in cateva zeci de ani…

Folosind o serie de senzori de proximitate performanti pentru a detecata miscarea mainii, computerul de bord schimba in mod dinamic continutul afisat pe bord. Pe langa bord insa intregul parbriz suporta de asemenea interactiune prin gesturi in timp ce, in permanenta, este capabil sa afiseze layere de informatii relevante.

Neglijand micile intarzieri, puteti vedea in clipul de mai jos cum vad inginerii de la Mercedes interactiunea cu masina viitorului:

Mercedes Benz DICE

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Alexandru Rizea, trazni-ti-ar limba romana pe care o folosesti cu atata scarba. Imi pare rau pentru sefii tai care te platesc pentru prostiile pe care le scrii. „Mainii” cu 2 i; Parbriz, nu parpriz; de la Mercedes… Ma opresc aici, incultule.

Alexandru Rizea

Lasand la o parte injuriile deplasate, multumesc pentru observatie si sper ca respectivele greseli pe care le-ati sesizat nu v-au afectat intelegerea mesajului din stire.

Mi se pare deplasata ideea de a ingloba atatea operatii si animatii. Va fi extrem de obositor pentru orice sofer, nu cred ca te poti concentra corespunzator la drum, poate doar daca esti pilot de test BMW si parcurgi o pista fara obstacole.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail