Ipoteticul Galaxy S4 de la Samsung primeste specificatii complete

Ipoteticul Galaxy S4 de la Samsung primeste specificatii complete

si va doriti cu ardoare o noua iteratie a varfului de gama de la Samsung, s-ar putea sa-l aveti sub forma lui .

Samsung Galaxy S4 S_Pen

Urmatorul telefon din seria Galaxy, modelul Galaxy S4, desi a fost deja subiect pentru cateva imagini fictive, se pare ca in curand va deveni realitate. Surse apropiate de companie au confirmat ca luna aprilie este cea mai probabil data de anuntare a noului terminal. Cu alte cuvinte, standul Samsung de la CES de sapamana viitoare nu va fi dotat cu un noul Galaxy S.

Trecand peste data exacta a lansarii, Enuri, un site Coreean de IT, are deja si niste specificatii pentru noul smartphone ce par veritabile. In principiu vorbim vorbim de un smartphone cu ecran de 5 inci ce va integra un panou AMOLED cu rezolutie Full HD 1080p. Procesorul implicat in ecuatie va fi un 5440. Camera de pe spate va avea la baza un senzor de 13 megapixeli iar cireasa de pe tort va fi prezenta unui stylus S Pen. Daca acest zvon se confirma, Galaxy S4 va fi primul smartphone cu Android al companiei care nu va face parte din seria Note si va veni cu un S Pen in pachet.

Daca mintea va sta deja la urmatorul Galaxy S puteti urmari clipul de mai jos care prezinta o versiune fictiva a urmatorului smartphone din viziunea unui utilizator entuziast.

Citește și: