Ne pregateste Samsung un Galaxy S IV? Deja?

Ne pregateste Samsung un Galaxy S IV? Deja?

Indiferent cat timp petrec pe internet, inca ma mir cat de usor este sa generezi valva si ,,stiri” pe site-uri de renume cu o banala poza sau o postare aleatorie pe Twitter. Asta s-a intamplat in ultimele 24 de ore cu Galaxy S IV.

Samsung galaxy s4

Cu toate ca numele Galaxy S4 sau S IV este singura certitudine legata de un nou smartphone al celor de la Samsung, au inceput deja sa circule pe net zvonuri legate de urmatorul varf de gama de la companiei. Aparent, Samsung urmeaza sa lanseze urmasul pentru Galaxy S3 in primavara viitoare, cel mai tarziu candva in martie. Prima infatisare oficiala a noului aparat va fi la MWC in luna februarie 2013. Informatia, ajunsa intai la publicatia online KoreaTimes.co.kr vine de la o sursa de incredere din cadrul companiei coreene. In ceea ce priveste schimbarile, diagonala ecranului va creste pana la 4,8 sau 5 inci iar designul general al aparatului va pastra aceleasi linii ,,inspirate de natura”.

Interesant e faptul ca informatiile de mai sus, au ajuns pe mai multe site-uri precum Engadget, The Next Web sau Tech in Asia, desi au fost privita cu reticenta de foarte multi jurnalisti. Problema? Samsung Electronics, la cateva ore dupa publicarea stirii, s-a grabit sa dezminta afirmatiile de mai sus pe Twitter ca fiind eronate. Desi era evident ca a trecut prea putin timp de la lansarea Samsung Galaxy S III-ului si rareori scapa detalii pe net cu 6 luni inainte de lansarea unui nou terminal, aceasta este inca o dovada a faptului ca nici 3 surse nu mai sunt suficiente pentru ca o informatie sa fie adevarata.

Daca va intrebati cu ce-i afectau pe cei de la Samsung cateva zvonuri nevinovate, raspunsul e simplu. Si in momentul in care au inceput sa apara valuri de zvonuri legate de iPhone 5, vanzarile iPhone 4S au scazut vertiginos, oamenii preferand sa astepte generatia urmatoare a terminalului pentru a face o achizitie. Avand in vedere necazurile Samsung din ultima perioada, numai de scaderi in vanzari nu avea nevoie acum.

Citește și: