Instagram ajunge la 3.0. Vine cu Photo Maps

Instagram ajunge la 3.0. Vine cu Photo Maps

Este placut sa vezi ca dupa achizitia Instagram, aplicatia omonima nu a fost ignorata, echipa de dezvoltatori aducand acum un update consistent, atat pentru iOS cat si pentru Android.

instagram 3.0

Ajunsa la versiunea 3.0, este normal ca in noul update sa fie remediate anumite bug-uri si imbunatatita semnificativ  performanta. Apropo de performanta, aceasta este acum mai importanta ca niciodata, deoarece avem in meniu posibilitatea derularii infinite prin fotografii.

Pe langa detaliile de mai sus, marea inovatie poarta numele de Photo Maps si pare o functie suficient de bine realizata incat sa beneficieze de multe update-uri ulterioare. Aceasta se bazeaza pe geotagging si pe asocierea propriilor imagini, realizate cu orice versiune de Instagram, diverselor locatii de pe o harta. Noua functie va permite sa va selectati cu precizie ce imagini doriti sa fie asociate respectivei locatii in care au fost realizate, dar si sa vedeti imaginile altori utilizatori de Instagram. Chiar daca este o functie optionala, este placut sa vezi imaginii in format Instagram dintr-un nou oras in care vrei sa ajungi, dintr-un bar sau dintr-un restaurant.

Noul Instagram 3.0 este disponibil acum gratuit pe Apple AppStore si Google Play.

Instagram 3.0 – Photo Maps Walkthrough from Instagram on Vimeo.

Citește și: