BlackBerry mai pierde un contract important in fata iPhone-ului

, 23 Oct, 10:40

Punctul forte al terminalelor BlackBerry a fost considerat din totdeauna sectorul business. Din pacate iPhone-ul se pare ca ocupa cu brio si acest segment.

iPhone vs BlackBerry

US Immigration and Customs Enforcement (ICE) Angency va inceta colaborarea cu BlackBerry si va achizitiona pentru toti angajatii sai iPhone. In total vorbim de 17.600 de dispozitve, in valoare de 2,1 milioane dolari. Aceasta despartire a avut loc dupa 8 ani de colaborari constante cu RIM. Motivul incetarii parteneriatului a fost sintetizat in cateva cuvinte: ,,BlackBerry-urile nu mai sunt in stare sa faca fata cerintelor de tehnologie mobila ale agentiei.” In ceea ce priveste alternativa, desi au recunoscut ca s-au uitat si la Android ca solutie, ecosistemul controlat si securizat al iPhone-ului le-a suras mai mult.

Aceasta lovitura este una din multele incasate de BlackBerry in ultima perioada, din partea diverselor organizatii guvernamentale din SUA. Printre cei care au renuntat la colaborare se numara US National Oceanic and Atmospheric Administration, Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives si General Service Administration. Cu toate ca sunt de parere ca lansarea BlackBerry 10 a intarziat deja prea mult, sper ca atunci cand o sa apara, vor mai exista macar cativa fani ai brandului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

sıuǝp

Vai, ce tare lovitura! stai sa citesc ce agentii au renuntat la RIM: US National Oceanic and Atmospheric Administration, Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives si General Service Administration, numa’ agentii importante:))
A, si avand in vedere ca lumea intreaga nu inseamna doar jandarmul principal SUA, si ca se vinde f bine in general, da, vor mai exista BlackBerry users, poate mai multi decat cred niste utilizatori de jucarii gen i-sheep, a, scuze, i-phone. Da, cred ca Angry Birds e f utila celor de la FBI sau CIA…mai ales cand urmaresc teroristi mondiali.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail