Minecraft pentru platfotrmele mobile, dar mai intai pe Xperia Play!

Minecraft pentru platfotrmele mobile, dar mai intai pe Xperia Play!

Un reprezentant al studioului indepedent Mojang a confirmat faptul ca versiunea mobila a lui Minecraft va veni mai intai pe Xperia Play [review]. Jocul va avea suport pentru butoanele dedicate gamingului de pe telefonul celor de la Sony Ericsson si ca va fi o perioada exclusiv acestei platforme, inainte de a se raspandi si pe iOS sau Android. Versiunea mobila a jocului va primi aceeasi atentie pe care o primeste si cea de pe PC-uri, si va primi update-uri regulate in mod gratuit.

Initial, versiunea mobila a lui Minecraft era destinata platformei iOS, insa Sony a realizat probabil ca are nevoie de un anume joc pentru a putea scoate Xperia Play din anonimat. Avand in vedere libraria mica si nu foarte calitativa de jocuri pe care acest telefon o are in acest moment, un astfel de parteneriat ar putea ajuta vanzarile si suportul din partea altor dezvoltatori.

Minecraft Mobile va fi prezentat pentru prima data pe 7 iunie, in cadrul unui eveniment de la E3 organizat de Sony, unde toti cei care vor fi interesati vor putea juca aceasta versiune direct pe Xperia Play.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: