10 sept. 2021 | 18:48

Adevărul despre internarea lui Victor Socaciu. Care e starea lui de sănătate și unde se află acum EXCLUSIV

Monden
Adevărul despre internarea lui Victor Socaciu. Care e starea lui de sănătate și unde se află acum EXCLUSIV
Victor Socaciu, internat de urgenta la spital

Ultima oră. Celebrul Victor Socaciu a fost internat de urgență la spital. Faimosul cântăreț de muzică folk a acuzat probleme grave de sănătate. Fostul parlamentar a fost internat în spital 3 săptămâni în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Cântărețul Victor Socaciu, internat de urgență la spital

UPDATE 18.45. Victor Socaciu a fost externat din spital, se află acasă și este înafara oricărui pericol. Sursele Playtech.ro au aflat că celebrul artist de muzică folk a suferit anumite complicații din cauza implantului de rinichi și a unor medicamente prescrise pentru alt tip de afecțiuni.

„Victor a fost internat la Carol Davila, până acum două săptămâni, a avut probleme cu rinchii, niște complicații, cu implantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afecțiuni.

I-au curățat rinichii de acele toxine, mi-a zis că i-au făcut un fel de spălare a rinichilor, o procedură care îți salvează viața. Acum, e acasă, slavă Domnului, e bine! Am și vorbit cu el acum trei zile, dar și cu soția lui, pregătim pentru luna noiembrie niște concerte”, a declarat o sursă din anturajul artistului, exclusiv pentru Playtech.

Știrea inițială

Vești triste pentru iubitorii muzicii folk din România. Reputatul artist și fost realizator TV Victor Socaciu a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” din București.

Potrivit celor de la Gândul, artistul ar avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet.

În luna august 2021, Victor Socaciu scria un mesaj pe pagina lui oficială de Facebook, în care le spunea prietenilor săi virtuali că se simte mai bine, deși se afla, în continuare, în covalescență. De asemenea, artistul a ratat evenimentul Brașov Folk Fest care a avut loc pe 28 august.

„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, a scris Victor Socaciu acum câteva săptămâni, pe Facebook.

Dializă. Diabet. Transplant de rinichi. COVID-19

În anul 2009, cântărețul a primit o lovitură dură. Din cauza diabetului care i-a adus grave probleme de sănătate, provocându-i insuficiență renală, Victor Socaciu a urmat diverse tratamente, ajungând la dializă.

După ce medicii i-au recomandat să facă un transplant de urgență, artistul nu a stat pe gânduri și s-a înscris pe lista de așteptare. Victor Socaciu a fost operat la un spital din Cluj, deîndată ce s-a găsit un set de rinichi compatibili cu organismul său.

Victor Socaciu are 68 de ani și este considerat unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică folk din România. Fostul realizator TV a debutat în anul 1970 cu trupa rock Zodiac.

Socaciu a devenit producătorul Festivalului Național Concurs de muzică folk „Om bun” și al Festivalului Național Concurs „Cântecul de dragoste”, iar între anii 1997-1999 și-a încercat norocul în televiziune, prezentând două emisiuni, una la TVR și alta la Național TV.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Capital.ro
Horoscop 29 aprilie - 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
A început PLATA PENSIILOR, se DAU și în WEEKEND! ANUNȚUL Poștei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro