27 apr. 2024 | 16:30

Marcel Ciolacu, despre candidatura la prezidenţiale. Premierul, atac fără precedent asupra lui Mircea Geoană: „Nu suport jocul dublu”

Politică
Marcel Ciolacu, despre candidatura la prezidenţiale. Premierul, atac fără precedent asupra lui Mircea Geoană:
Marcel Ciolacu vorbește despre regionalizarea României

Alegerile prezidențiale în România se apropie cu pași repezi, iar unul dintre posibilii candidați este premierul Marcel Ciolacu. Totodată, acesta este de părere că un alt candidat este Mircea Geoană.

Marcel Ciolacu vorbește despre candidatura sa la prezidențiale

Premierul României a fost întrebat în cadrul emisiunii Insider Politic de ce se teme să-și asume candidatura la alegerile prezidențiale. Se pare că acest nu este încă decis dacă va candida sau nu, iar decizia o va lua după rezultatul alegerilor comasate din 9 iunie.

”Haideţi să vedem după data de 9 iunie! Să vedem rezultatele. Eu de când sunt la PSD, cu toate că mi-a cântat prohodul toată lumea de la început, am câştigat alegerile locale, am câştigat şi alegerile parlamentare.

În orice stat din lumea aceasta, câştigătorului preşedintele îi dă primul mandatul (pentru a forma guvernul – n.r.). Aţi văzut ce s-a întâmplat în Olanda, Spania, Polonia, Portugalia, peste tot, mai puţin în România.

Am văzut şi nota de plată după acel guvern făcut pe picior după catastrofele lui Cîţu şi Orban. Părerea mea e că, după 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga.

Eu îmi doresc un preşedinte care să ne ducă într-o adevărată normalitate, într-un echilibru, să aibă capacitatea de a se desprinde de jocul politic şi de a face din acea funcţie o reprezentare internaţională, cum ne-o dorim cu toţii”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Mircea Geoană

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Mircea Geoană

Atacul lui Marcel Ciolacu la adresa lui Mircea Geoană: „Nu suport ipocrizia”

În cadrul aceleiași emisiuni, premierul a vorbit și despre Mircea Geoană, acuzându-l pe adjunctul secretarului general al NATO de ipocrizie.

„Nu suport ipocrizia. Nu suport jocul dublu de a vinde adevărul altfel decât e. După ce ai fost preşedintele unui partid, nu poţi să spui că eşti independent. De exemplu, domnul Ciucă nu mai este preşedintele PNL şi apoi să spună: ”Domnule, ştiţi, sunt candidat independent la preşedinţie”, a precizat premierul.

De asemenea, s-a arătat deranjat de afirmația lui Mircea Geoană, prin care a ajuns numărul doi în NATO „pe persoană fizică”.

Cum adică? La acest nivel, credeţi că nu s-a vorbit cu preşedintele Iohannis? Credeţi că nu s-a vorbit cu toate serviciile din România şi cu tot „statul român? Cum să ajungi într-o asemenea funcţie fără să fii susţinut? E ceva de noaptea minţii”, a precizat Marcel Ciolacu.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro