29 iun. 2015 | 07:00

Cele mai reușite fotografii realizate în mod ilegal

ENTERTAINMENT
Cele mai reușite fotografii realizate în mod ilegal

Doi tineri din Rusia și-au riscat libertatea pentru a putea realiza o serie de fotografii incredibile ale unor obiective turistice.

[related]

Doi ruși au demonstrat că sunt pregătiți să își asume orice risc pentru a realiza cele mai reușite fotografii. După cum scrie și publicația Business Insider, timp de doi ani, Vadim Mahora și Vitali Raskalovim au escaladat unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice de pe planetă, în ciuda pericolelor care îi pândeau la orice pas.

Fotografiile pe care aceștia le-au făcut au început să atragă atenția publicului în urmă cu aproximativ doi ani. În acea perioadă, rușii s-au urcat pe Marea Piramidă din Giza și au obținut o serie de cadre impresionante cu Valea Regilor și orașul Cairo în fundal. Dar acesta nu a fost singura dată când cei doi au încălcat legea din astfel de motive.

[readmore]

Pe site-ul lor putem găsi o serie de imagini din țări precum Franța, Spania, Germania, China sau Cehia. În anumite situații, a fost nevoie de aproximativ 20 de ore pentru a avea part de cadrul perfect. Puteți viziona mai sus o galerie cu cele mai interesante imagini de pe site-ul rușilor.