02 sept. 2014 | 14:00

Resident Evil: Revelations 2, confirmat oficial de Capcom

ACTUALITATE
Resident Evil: Revelations 2, confirmat oficial de Capcom

Fanii popularei serii de jocuri horror se vor bucura să afle că cei de la Capcom au confirmat oficial Resident Evil: Revelations 2.

Resident-Evil-Revelations-2xbox 360 ps3

Capcom tocmai a anunţat oficial că Resident Evil: Revelations 2 va avea parte parte de o lansare în prima parte a lui 2015. Anunţul a fost făcut în cadrul conferinţei Sony Computer Entertainment Japan Asia, unde s-a menţionat că noua aventură horror va putea fi experimentată atât pe PlayStation cât şi pe Xbox 360. Nu au fost făcute nici un fel de referinţe către consolele next-gen, motiv pentru care, este foarte puţin probabil ca fanii seriei să se bucure de ea pe PS4 sau Xbox One. O altă omisiune neobişnuită constă în consola Wii U a celor de la Nintendo, în contextul în care primul Revalations a fost lansat şi pentru ea.

În urmă cu câteva săptămâni au apărut primele informaţii legate de un nou titlu al celor de la Capcom. Era vorba despre grafica pentru o copertă de 2 pentru Xbox 360. Pentru că respectivul producător rareori s-a orientat către dezvoltarea de jocuri exclusive anumitor platforme, respectiva imagine a fost percepută ca o dovadă a faptului că japonezii lucrează la un nou pentru vechile console Xbox şi PlayStation.

Citește și: Creatorul Resident Evil: “PS4 si XBOX One sunt aproape identice”

Vizavi de conţinut, oficialii Capcom au insistat asupra faptului că jocul va include o poveste complet nouă şi o ambianţă originală. Nu vor mai fi incluse personajele principale din primul Revelations, Chris Redfield şi Jill Valentine. Acestea vor fi înlocuite cu caractere noi în centrul acţiunii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele