18 apr. 2013 | 11:30

iSteve – Primul film despre Steve Jobs este disponibil online gratuit

ACTUALITATE
iSteve - Primul film despre Steve Jobs este disponibil online gratuit

Chiar daca se vehiculau multe filme realizate pe marginea vietii lui Steve Jobs, iSteve este primul pe care il puteti si vedea.

isteve poster Steve Jobs mockumentary

de catre Walter Isaacson, a starnit mai multe proiecte de filme realizate pe marginea vietii fostului CEO Apple. Cel mai mediatizat dintre ele il are probabil in . Pe locul al doilea vine un proiect bazat pe un scenariu de Aaron Sorkin. Pe locul al treilea si cel despre care vom vorbi aici, este iSteve.

Un film independent creat de cei de la Funny or Die, iSteve vine cu Justin Long in rolul principal si cu Jorge Garcia in rolul lui Steve Wozniak. Intregul film are aproximativ 80 de minute si poate fi vizionat integral pe www.funnyordie.com. Clasificat ca fiind cel mai lung film produs vreodata de popularul site de glume, iSteve a fost filmat in 5 zile, iar scenariul care a stat la baza lung metrajului a fost redactat in 3 zile.

Cu toate ca nici macar realizatorii filmului nu s-au laudat ca acesta ar fi cel mai bun film pe marginea vietii si personalitatii lui Steve Jobs, un lucru este sigur. iSteve este primul si va fi probabil singurul care va fi distribuit in mod gratuit pe internet.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele