05 oct. 2012 | 18:18

iPad Mini se apropie. Mai e cineva interesat?

ACTUALITATE
iPad Mini se apropie. Mai e cineva interesat?

Fani Apple din toate colturile universului puteti incepe sa va bucurati si sa va pregatiti ghiozdanele de camping pentru ca in viitorul apropiat vom asista la o noua „revelatie” a marului american: „impresionantul” iPad Mini.

iPad mini

Cum poate sa fie impresionanta o varianta mai mica, adica usor mai limitata a unui gadget deja existent? Ei bine la intrebarea aceasta ar trebui sa raspunda miile de articole din online care ridica in slavi aceasta posibila viitoare creatie Apple. In cazul in care nu sunteti inca la curent cu ultimele zvonuri despre iPad-ul pitic, detalii, specificatii sau imagini atunci trebuie va anuntam ca deja piesele pentru noua jucarie au intrat in productie. Cu alte cuvinte avem toate sansele ca pana la sfarsitul lunii sa vedem minunea pe rafturi, pardon pe okazii….

Vestea a fost raspandita de vestitul Wall Street Journal si ar fi cu adevarat trist sa nu vedem un pui de iPad pana in noiembrie. Dar oare pe cine intereseaza acest nou iPad pitic? Teoretic ar trebui sa fie destul de atragator pentru ca automat va fi mai ieftin, mai portabil, mai usor de folosit si aproape la fel de performant. Zvonurile vorbesc despre un ecran de 7,85 inci si o rezolutie mai slaba decat celebrul Retina display de pe noul iPad.

ipad mini 2

Singurul scenariu in care un asemenea device are sens, ar fi acela ca Apple vrea sa mature pe jos cu tabletele concurente: Nexus 7, Kindle Fire HD, NOOK HD si alte produse mai mult sau mai putin similare. Avand in vedere nivelul urias de buzz creat in jurul conceptului, comunitatea imensa si usor fanatica pe alocuri, precum si puterea companiei si a brand-ului, marul american are destul de multe sanse sa vanda „fara numar” noua jucarie pitica.

Asteptam sa vedem cand, cum si mai ales la ce pret isi va face aparitia iPad Mini si totusi speram la o configuratie mai buna sau cel putin la fel de buna ca a actualului iPad.