02 nov. 2012 | 19:30

Cat costa noul iPad Mini?

ACTUALITATE
Cat costa noul iPad Mini?

Toata lumea vorbeste de iPhone 5. Cat costa, cand ajunge, cine il lanseaza, unde, cum, la ce abonamente, ce caracteristici, care sunt preturile…Se pare ca au uitat cu totii de mai mica revelatie a celor de la Apple: noul iPad Mini. 

Pret iPad Mini

In cazul in care nu stiati, cel mai ieftin iPad de pana acum este disponibil si la noi pe piata incepand cu ziua de azi. Asa ca am analizat putin piata si am gasit cateva preturi, cei drept destul de mari fata de cei 329 de dolari anuntati.

Cea mai ieftina varianta de iPad Mini 16GB cu Wi-Fi este comercializata la 1649 lei de majoritatea magazinelor care il afiseaza ca fiind in stoc. Asadar aveti mai jos paginile de produs asa cum apar ele la: quickmobile, koyos, emag si altex.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/iPad Mini 16GB/”/]

Presupunand ca aveti nevoie si de trafic de date pe noul iPad in miniatura, atunci va puteti orienta catre varianta de 16GB cu LTE care porneste de la 2269 lei si poate fi regasit in oferta: quickmobile, koyos si sigmanet.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/iPad Mini 16GB LTE/”/]

Restul variantelor adica cele de 32 si respectiv 64GB sar de 2100 lei si respectiv 2600 lei in variantele Wi-Fi, iar cele cu LTE depasesc 2700 lei si 3200 lei. Cu alte cuvinte cel mai mic ipad de pana acum este si cel mai ieftin de pana cum doar in variantele de 16GB.

Bineinteles ca puteti gasi noul iPad Mini al celor de la Apple si la baietasii de pe okazii si poate la preturi usor mai ieftine, dar intervine problema garantiei si a provenientei tabletelor.

iPad Mini 16GB Okazii

Indiferent de unde vor alege utilizatorii sa isi procure noul iPad Mini un lucru este cat se poate de clar: a inceput razboiul tabletelor! Chiar daca momentan pretul pare destul de ridicat, exista sanse sa ne apropiem de cei 329 de dolari moment in care orice producator de tablete care activeaza pe piata din Romania va avea profund de suferit…Asteptam sa vedem totusi si efectele pozitive ale unei concurente acerbe care mai mult ca sigur se va traduce in produse mai bune si implicit cat mai ieftine 🙂