Zona din București unde Zanni și-a cumpărat noul apartament. Priveliștea superbă de care se bucură

Zona din București unde Zanni și-a cumpărat noul apartament. Priveliștea superbă de care se bucură
In ce zona se afla apartamentul cumparat de Zanni cu banii castigati la Survivor

După ce a câștigat sezonul 2 Survivor România, Zanni și-a îndeplinit visul de a-și cumpăra propria lui casă. În ce zonă este amplasat apartamentul său, de fapt. Zanni se bucură de o priveliște de zile mari.

Unde se află apartamentul lui Zanni din Capitală

Zanni nu mai are nevoie de nicio descriere. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați trapperi de la noi din țară, iar de când a câștigat sezonul 2 de la Survivor România artistul și-a îndeplinit cel mai mare vis.

Cu ajutorul banilor câștigați din marele premiu oferit de Kanal D, protejatul lui Alex Velea a cumpărat casa visurilor sale.

Atunci când s-a înscris la Survivor România, cântărețul a plecat spre Republica Dominicană având un singur gând, acela de a se întoarce victorios și de a le demonstra tuturor că este unu adevărat supraviețuitor.

Zanni a reușit, astfel, cu banii primiți să dea avansul pentru apartamentul care acum este trecut pe numele său. Prima lui casă este situată într-o zonă bună a Capitalei, în zona Delta Văcărești, care oferă una dintre cele mai spectaculoase priveliști din București.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!

Eu nu prea știu să mă bucur și nici să mulțumesc atât de mult. Dar sper că nu ați pierdut timpul alături de mine. Am și transpirat de emoție, simt că încep să miros.

Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo.”, a spus Zanni în cadrul unuia dintre vlogurile sale de pe Youtube.

Drama prin care a trecut Zanni atunci când prietenul lui din copilărie s-a sinucis

Când s-a întors din Republica Dominicană, Zanni a primit o veste cumplită. Alexandru, prietenul său cel mai bun din copilărie, și-a luat propria viață, lucru care l-a devastat pe câștigătorul de la Survivor.

„Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu. Împărțeam totul, ne certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați. I-am spus că a sărit de la etajul 6. Eu cu băiatul ăsta nu m-am înțeles prea bine. Eu l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție.

Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă. Cu liceul a început cu petreceri, cu substanțe interzise. O luase pe arătură, dar am crezut că doar încearcă.

Eu m-am apucat de tuns, voiam să mă schimb. Era fratele meu, îl iubeam așa cum este. Îl certam și eram aspru cu el. Dacă nu o să te opreși cu rahaturile astea, nu o să mai vorbim. De atunci nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. S-a supărat, m-a evitat de atunci”, a mărturisit Zanni în vlogul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI