Drama trăită de Zanni după ce prietenul lui s-a sinucis. Ce s-a întâmplat cu bietul Alexandru

Drama trăită de Zanni după ce prietenul lui s-a sinucis. Ce s-a întâmplat cu bietul Alexandru
Drama traita de Zanni dupa ce prietenul lui s-a sinucis. Ce s-a intamplat cu bietul Alexandru

Zanni și-a emoționat fanii de pe Youtube, după ce a vorbit, în cadrul celui mai recent vlog al său, despre prietenul lui care s-a sinucis acum câteva luni de zile. Care a fost motivul real pentru care Alexandru a decis să își ia propria viață.

Zanni a suferit cumplit după sinuciderea prietenului său Alexandru

Zanni a demonstrat că este un adevărat supraviețuitor, pe care nicio greutate nu-l poate doborî. Deși este un luptător care a ținut piept multor provocări de-a lungul celor 23 de ani pe care îi posedă, trapperul nu poate rămâne indiferent față de pierderea unui om drag.

Recent, câștigătorul sezonului 2 Survivor România a mărturisit, în cadrul vlogului său de pe Youtube, durerea de nedescris pe care a simțit-o atunci când a aflat că prietenul său cel mai bun din copilărie a decis să-și pună capăt zilelor.

Cei doi băieți au crescut împreună și, deși destinele lor s-au separat, acum câțiva ani, Zanni a continuat să țină la el și să-i poarte respect. După ce s-a întors înapoi în țară, după câștigarea competiției din Republica Dominicană, artistul a aflat că „fratele lui”, așa cum îl numea, s-a sinucis. Momentul a fost cumplit pentru trapper.

„Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu. Împărțeam totul, ne certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați. I-am spus că a sărit de la etajul 6. Eu cu băiatul ăsta nu m-am înțeles prea bine. Eu l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție.

Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă. Cu liceul a început cu petreceri, cu substanțe interzise. O luase pe arătură, dar am crezut că doar încearcă.

Eu m-am apucat de tuns, voiam să mă schimb. Era fratele meu, îl iubeam așa cum este. Îl certam și eram aspru cu el. Dacă nu o să te opreși cu rahaturile astea, nu o să mai vorbim. De atunci nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. S-a supărat, m-a evitat de atunci”, a declarat Zanni în vlogul său.

Zanni a presimțit că ceva este în neregulă cu prietenul său

Fostul Faimos a povestit cu emoție în glas momentul în care a primit veste înfiorătoare despre moartea prietenului său din copilărie. Mon, așa cum i se spunea lui Alexandru, s-a aruncat de la balcon. Bărbatul i-a trimis un SMS lui Zanni la două zile după ce artistul a ajuns la Survivor, mesaj în care i-a spus cât de mult îl admiră și ține la el, prețuind prietenia lor.

Din păcate, Zanni nu a putut vedea mesajul, în urma regulamentului competiției. Cu toate acestea, trapperul regretă cele întâmplate și se gândește că poate lucrurile ar fi stat altfel, dacă ar fi fost în România la momentul respectiv și ar fi putut face ceva pentru a-l ajuta pe prietenul său.

„Aveam sentimentul că nu prea era bine. Aveam niște glume – Bă, la cât de trist ești, mă mir că nu ți-ai luat zilele până acum. Mi-au zis că este o veste nasoală pe care trebuie să mi-o dea. Mi-au spus că fratele meu, Mon, și-a luat zilele. Singur s-a suit și a sărit.

Cumva era sentimentul ăla că știu în ce condiții ne-am despărțit, știu că dacă aș fi vorbit cu el poate nu se întâmpla asta. Pentru că el mă iubea foarte mult. M-am uitat în telefon și el mi-a lăsat un mesaj, exact la două zile după ce am plecat la Survivor. Mi-a recunoscut că eu pentru el am fost o inspirație, că mă iubește, că o să fie mereu lângă mine.

Noi am fost într-o competiție toată viața. Mă gândesc că poate nu s-ar fi ajuns aici, poate dacă eram acasă și aș fi văzut mesajul. Nu regret că am fost aspru cu cei din jurul meu. Nu putea nimeni să îl ajute pe Mon.”, a continuat trapperul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI