Informații neștiute despre Zanni și Adelina de la Survivor România. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt

Informații neștiute despre Zanni și Adelina de la Survivor România. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt
Zanni, Adelina Damian, Survivor, relație

Vești surprinzătoare pentru fanii show-ului Survivor România 2021! Mulți au observat că Zanni și Adelina au fost destul de apropiați în emisiune, iar acum alți doi concurenți au vrut să spună totul despre ce relație au avut, de fapt, aceștia.

Adevărul despre Zanni și Adelina. Ce s-a întâmplat între cei doi la Survivor România

Maria Chițu și Albert Oprea au participat la emisiunea ‘Ștafeta mixtă’, difuzată la WOWbiz, așa că telespectatorii au putut să afle mai multe informații despre relația dintre ei, dar și despre comportamentul colegilor de la Survivor România.

Când vine vorba despre Maria Chițu și Albert Oprea, cei doi au explicat că între ei a existat doar o relație de prietenie. Pe de altă parte, se pare că între Zanni și Adelina Damian, care petreceau mult timp împreună, povestea este alta.

Mai exact, cei doi foști concurenți din Republica Dominicană păreau apropiați la vremea când încercau să depășească provocările din competiție, ba chiar au recunoscut că au dormit o bună perioadă împreună. Iată că a venit momentul și Maria Chițu și Albert Oprea au vorbit despre acest subiect!

„Albert Oprea: În afară de Zanni, cu care dormea în fiecare seară. Eu te întreb ceva, dormea în fiecare seară zu Zanni, stăteau separați?

Maria Chițu: Ei i-a plăcut de Zanni. Credea că e un băiat bun, la un moment dat. Sunt sinceră. Ce treabă are cu ce am spus eu?

Albert Oprea: Își permitea glume cu Zanni, se tachinau non-stop. Când s-a simțit într-o poziție defensivă a început să se atace.”, au zis cei doi, la WOWbiz.

Zanni a spus adevărul. Cu ce concurentă s-a sărutat în competiție

În momentul în care Roxana Ghiță a ajuns în competiție, Zanni a recunoscut că a curtat-o, dar l-a supărat faptul că mai mulți concurenți erau atrași de aceasta, așa că a decis să se retragă. Între cei doi nu s-a întâmplat nimic, până la urmă.

Totuși, câștigătorul de la Survivor România 2021 a dezvăluit că a existat o concurentă alături de care a împărtășit un sărut. Este vorba chiar de Adelina, deși Zanni a recunoscut că momentul nu a fost unul pe placul său.

„I-am zis Roxanei Ghita „eu vreau, tu vrei?” A rămas să ne vedem, dar nu am facut nimic cu ea.

Dar apoi am vazut ca mai multi o colindau pe Roxana Ghita si nu am mai vrut. M-am văzut si cu Adelina, m-am sărutat cu ea, dar nu mi-a plăcut”, a spus Zanni la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI