Zodiile cu stea în frunte în octombrie. Au noroc în tot, Brumărel e luna lor

Zodiile cu stea în frunte în octombrie. Au noroc în tot, Brumărel e luna lor

Luna octombrie aduce numai belșug, noroc, bunăstare și reușite pe toate planurile pentru câteva dintre zodiile horoscopului european. Cine sunt nativii care se vor bucura de iubire, bani, carieră și timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Vezi mai jos, dacă te numeri printre ei.

Top 3 zodii ocrotite în luna octombrie

Balanță

Fără îndoială, luna octombrie le poartă noroc nativilor din zodia Balanță. Brumărel îți aduce multe satisfacții pe plan profesional. S-ar putea să unii nativi guvernați de Venus să primească o mărire de salariu sau o nouă ofertă de job, în timp ce alții vor avansa în carieră, deschizându-și propriile afaceri.

Pe plan amoros, astrele întrevăd surprize plăcute. Persoanele care, momentan, nu sunt implicate într-o relație serioasă, trebuie să aibă încredere și să-și deschidă inima pentru o nouă iubire. Pretendenții vor începe să bată la ușă.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se bucură de sprijin din partea celor din jur. Luna octombrie îți aduce satisfacții pe plan personal. Relația cu partenerul de viață merge de minune, ba chiar vă faceți planuri de căsătorie și să vă întemeiați propria familie.

Ai moralul extrem de ridicat și ești pe cale de a lua decizii foarte importante pe plan profesional. Primești o ofertă de job pe care nu prea ai cum să o refuzi.

Fecioară

Vești bune pentru nativii din zodia Fecioară. Luna lui Brumărel îți aduce noroc în dragoste. Ai găsit un partener de viață care te iubește și te susține în tot ceea ce vrei să faci. Se poartă extrem de frumos și atent cu tine, iar în curând te gândești să-ți fac planuri serioase de viitor cu el.

Pe plan profesional toate merg strună, tu fiind recunoscut pentru ambiția, profesionalismul, perseverența și perfecționismul de care mereu ai dat dovadă.

Taur

Nativul din zodia Taur o duce foarte bine în luna octombrie. Te simți motivat pe plan profesional, iar familia și prietenii îți sunt alături, ca de fiecare dată. Te bucuri de vacanțe exotice, ieșiri cu prietenii și multe surprize alături de cei dragi.

Rac

Nativii din zodia Rac traversează cea mai bună perioadă a vieții lor. Deși ești zodie de vară și iubești căldura, lumina soarelui și temperaturile ridicate, luna octombrie îți aduce noroc în plan profesional.

Ești pe cale de a semna un contract bănos sau să fii avansat la actualul loc de muncă. În viața privată, ești înconjurat doar de oameni care îți vor binele. Familia și prietenii îți sunt mereu alături, așadar te poți considera extrem de norocos.