28 sept. 2022 | 08:34

Zodiile care sunt experte în înșelat. Ai grijă dacă ești în preajma lor

Horoscop
Zodiile care sunt experte în înșelat. Ai grijă dacă ești în preajma lor
Zodiile care sunt experte în înșelat. Ce arată un nou studiu despre aceste semne zodiacale. Cum se comportă în relații.

E trist, dar adevărat. Nu toate zodiile sunt fidele în cadrul relațiilor. Desigur, fiecare persoană are propria definiție a înșelatului și există o mulțime de acțiuni care pot intra în categoria infidelității. Care sunt, însă, zodiile care sunt experte în înșelat și cum acționează acestea? Află în rândurile de mai jos ce dezvăluie un nou studiu despre aceste semne zodiacale.

Zodiile care își înșală partenerii. Un studiu realizat pe baza informațiilor obținute de pe un site de întâlniri conjugale arată că Balanța, Gemenii și Capricornul sunt semnele zodiacale cel mai predispuse să înșele când sunt implicate într-o relație. La polul opus se află Scorpionul, care s-a dovedit a fi cea mai fidelă zodie din întregul horoscop.

Asta nu înseamnă că toate persoanele care au fost născute într-un anumit semn zodiacal vor înșela. Totuși, și horoscopul arată că unele zodii sunt mai predispuse la tentații legate de înșelat. O privire mai atentă în astrologie ne ajută să înțelegem și care sunt motivele pentru care se ajunge în astfel de situații.

Zodiile care sunt experte în înșelat

Balanța. Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt foarte cochete. Din acest motiv, mulți ezită să se implice în relații amoroase cu ele la început. Și probabil, cumva, au drepatea lor.

Balanța nu se oprește din a flirta, chiar dacă are o relație serioasă cu partenerul său. Deși uneori atitudinea sa poate părea inofensivă, lucrurile pot degenera rapid.

Gemeni. Gemenii sunt foarte pretențioși în relații, potrivit horoscopului. Dacă nu îi poți oferi atenție constant, va găsi pe altcineva care să o facă.

Acești nativi pot fi destul de indeciși când vine vorba despre a alege o persoană cu care să aibă o relație amoroasă, fiindcă le place să aibă opțiuni. Totuși, dacă există ceva la tine fără de care consideră că nu pot trăi, te va păstra prin preajmă. Gemenii, de obicei, vor totul. Iar dacă partenerul nu poate să îi ofere o astfel de siguranță, vor înșela.

Capricornul. Nativii din acest semn zodiacal se implică în relații cu un singur gând – să câștige cât mai mult din ele. Cu alte cuvinte, această zodie este în căutarea fericii, a sprijinului, dar și a stabilității și, dacă este posibil, a unui statut. Adevărul e că este foarte greu să găsești pe cineva care să le ofere pe toate.

Citește și: Zodiile bărbaților care mint și înșală la tot pasul. De ei trebuie să te ferești

Capricornul este predispus la înșelat când simte că nevoile lui nu sunt împlinite în totalitate. Mai mult, această zodie va pune accent întotdeauna pe obiectivele sale profesionale mai mult decât pe viața amoroasă sau de familie.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro