Zodiile care vor fi părăsite în luna decembrie. Vor încheia anul 2022 cu lacrimi în ochi

Zodiile care vor fi părăsite în luna decembrie. Vor încheia anul 2022 cu lacrimi în ochi
Zodiile care vor fi părăsite în luna decembrie

2022 a fost un an dificil pentru foarte mulți, aducând schimbări majore în viață: tensiuni la locul de muncă, despărțiri, conflicte cu persoane apropiate. Din nefericire, ultimele patru săptămâni ale anului vor fi dureroase pentru trei nativi ghinioniști. Află care sunt zodiile care vor fi părăsite în luna decembrie. Pentru ele, sărbătorile vor fi despre trădare, suferință și vindecare.

Cele trei zodii care vor fi părăsite în luna decembrie

Pe măsură ce se apropie luna decembrie, gândurile noastre se duc către sărbători, decorarea casei și a bradului cu ornamente de Crăciun, vizite la părinți și prieteni. Pentru trei nativi, astrologii avertizează că perioada sărbătorilor de iarnă va fi marcată de un eveniment dureros: o despărțire. Află, din rândurile de mai jos, care sunt zodiile care vor fi părăsite în ultimele patru săptămâni ale anului.

Taur

Finalul anului va aduce o lecție dură pentru nativii Taur. Vor simți că toată energia, toate sentimentele pe care le-au dedicat partenerului sau partenerei au fost în zadar. Acești nativi vor fi părăsiți fără să primească măcar o explicație de la persoana alături de care își vedeau viitorul. Durerea va fi și mai mare în momentul în care vor afla că au fost înlocuiți și înlocuite la scurt timp după separare.

Firi puternice, cei născuți în zodia Taur nu obișnuiesc să își manifeste suferința. Cel mai probabil, vor vorbi despre trădarea trăită doar cu persoane foarte apropiate.

Săgetător

Săgetătorii nu vor avea de ales, fiind nevoiți să pună punct unei relații de lungă durată. Indiciile se vor tot strânge, adevărul va fi scos la lumină în preajma sărbătorilor: partenera sau partenera de viață nu le este fidel.

Acești nativi știu foarte bine ce își doresc și nu vor putea ierta niciodată infidelitatea. Tind mereu spre perfecțiune, tocmai de aceea își plănuiesc cu atenție fiecare pas. Se redresează destul de greu în cazurile în care ceva nu merge conform planului. Indiferent cât de dificil va fi sfârșitul acestui an, în 2023, vor înflori din toate punctele de vedere.

Capricorn

Lista zodiilor care vor fi părăsite în luna decembrie se încheie cu nativii Capricorn. Potrivit astrologilor, cei născuți în acest semn al zodiacului vor petrece Crăciunul alături de persoana iubită, însă Revelionul îi va prinde singuri.

Cu toate că vor suferi enorm după despărțire, dragostea are șanse mari să apară din nou în viața lor chiar în primele luni ale lui 2023.

Urmăriți Playtech.ro și pe