Cum se dau zodiile de gol când înșală. Ce încep bărbații să facă, imediat

Cum se dau zodiile de gol când înșală. Ce încep bărbații să facă, imediat
Cum se dau zodiile de gol cand insala. Ce incep barbatii sa faca, imediat

Unii nativi se dau de gol mult mai ușor decât alții, când vine vorba de trădarea partenerului de viață. În timp ce unele persoane acționează discret și ai putea jura că sunt niște sfinți, incapabili să rănească, altele devin ocupate și nu se mai preocupă de relație ca înainte.

Ce fac zodiile atunci când înșală

Berbec

Nativul din zodia Berbec este pasional, intens, pătimaș. Adoră să-și manifeste sentimentele, este foarte drăgăstos. Dacă încetează să te săture, să te îmbrățișeze sau să-și manifeste iubirea, înseamnă că o dăruiește altcuiva.

Taur

Nativul din zodia Taur caută ca partenerul său să îi fie și cel mai bun prieten. De aceea, dacă încetează să te mai asculte, nu îți mai ia în calcul părerile și neagă tot ce spui, înseamnă că a găsit sprijinul acela în altă parte.

Citește și Zodiile care își înșală partenerii. Cine sunt cele mai neloiale native

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este un om deschis, extrovertit, vesel, plin de energie și foarte drăgăstos. Îți poți pune semne de întrebare atunci când începe să-și ascundă telefonul de tine.

Rac

Atunci când nativul Rac devine o persoană rece și distantă, e semn clar că a găsit dragostea în brațele altcuiva.

Leu

Nativul Leu, când e îndrăgostit, este pasional, sincer și drăgăstos. Se preocupă mult de aspectul său fizic și are mare grijă de el. Dacă începe să petreacă mai mult timp prin oraș, fără tine, e semn clar că te traduce.

Fecioară

Pentru nativul Fecioară, organizarea înseamnă totul. E perfecționist, ambițios și perseverent. Nu se abate de la rutina sa riguroasă, dar dacă se abate de la programul lui, atunci e clar că își face timp pentru altă persoană.

Balanță

Nativul Balanță iubește intens și pentru totdeauna. E cel mai loial partener de viață, dar dacă bănuiești că îți este infidel, înseamnă că se schimbă față de tine și se comportă de parcă ați fi inamici.

Scorpion

Nativul Scorpion este dependent de partenerul său, pe care-l poate sufoca de prea multă afecțiune. Când devine distant și pretențios, trebuie să-ți pui semne de întrebare.

Săgetător

Adoră adrenalina și distracția. Își implică partenerul în toate activitățile sale, iar atunci când nu vrea să mai împărtășească experiențele frumoase cu tine, înseamnă că te înșală.

Capricorn

Nativul Capricorn își face planuri doar alături de partener, fiind dependent de acesta. Dacă nu-și manifestă sentimentele în acest fel, e clar că a intervenit altă persoană.

Citește și Zodiile care sunt experte în înșelat. Ai grijă dacă ești în preajma lor

Vărsător

Nativul Vărsător nu-și petrece timpul cu alte persoane decât partenerul său de viață. Atunci când intervine altcineva, va începe să-și petreacă serile în oraș mult mai des, fără tine.

Pești

Atunci când nativul Pești renunță brusc să te sărute, să te ia în brațe sau să-și manifeste sentimentele fizic, e semn clar că te traduce.

Urmăriți Playtech.ro și pe